hits
 • 01.10.2017 kl. 13:28

UKEN SOM GIKK, JAPAN - UKE 39

20:28 japansk tid
Wow, da var vi på'an igjen med uken som gikk! Tiden flyr helt sinnsykt fort her borte!

 

Ukens tanke:
Forleden dag tok jeg meg selv i å tenke at, jeg er glad for at jeg kan ta med meg hjem business bøkene vi bruker på skolen! Jeg må innrømme at jeg kanskje tok litt for hardt i å syte om amerikanske eksempler som brukes i timene her, hehe.. Det er jo umulig å nekte på at USA har vært pionerer innen utallige handelspraksiser, som fortsatt brukes i dag! Eksemplene som blir brukt i timene og sammenligning med markedet i Japan, får meg til å ville starte en business her nede asap! Haha. Som jeg sa til en venninne forleden dag «jeg har ingenting å gjøre i Norge lenger!». «Den som intet våger intet vinner», er det ikke det de sier?;) Neidaaa, borte bra men Bergen er alltid best ❤️ haha, did u see what I did there;)

Processed with VSCO with a5 preset


Ukens gledings:
Når ene roomien min fortalte at hun og en gjeng fra skolen skulle dra til Nara!! Det ligger en times tid utenfor Osaka. Google «Nara, Japan» - det er en fuckings park med frittgående bambier!! Haha, har gledet meg sånn!

Ukens sang:
Kanskje «Would You Ever» - Skrillex, PooBear.

Ukens opptur:
Helg og utflukten i går!!! Gled dere til bilder!
Også må jeg nesten nevne de 4000+ sidevisningene jeg har hatt på bloggen siden jeg startet i september!! Wow, tusen takk!

Processed with VSCO with q5 preset

Ukens nedtur:
Denne gjør vondt i hjertet:(. Å knuse iPhoneskjermen. Århh, er det mulig! Mister den i bakken hele tiden, men det beste dekselet fra Apple har reddet meg hver gang, i minst ett år nå tror jeg! Så med en gang jeg kjøper et nytt deksel her nede og iPhonen min faller ut av lommen min, ja da skal den knuse:).
Utrolig kjedelig å bruke penger på blæææ.. Må høre med reiseforsikringen min asap!

Ukens person:
Ingen som fortjener den denne uken... NEIDA, er magen min som snakker nå.... Kan jo ikke si romatesene mine hver uke?? Eller jo, det vil jeg! 

Processed with VSCO with hb1 preset
Rebeca og Tamami gjorde fredagskveld komplett etter en lang uke! Les hvorfor i neste punkt;)

Ukens kultur:
Fikk greit mye respons om dette på snap, haha. På fredag som var dro to av mine roomies og jeg en t-bane tur unna der vi bor til «Shinsekai», for å spise middag! Vet ikke helt hva jeg skal kalle stedet, men det inneholdt i hvert fall en lang restaurant/bar-strip. Randomly så ene roomien min Rebeca, et litt utenom det vanlige syn av en restaurant; en restaurant formet som båter med «hav» rundt, hvor man kan fiske fisk som kjøkkenet lager middag til deg av! Haha, sinnsykt kult konsept! Vi kunne heldigvis bestille retter vedsiden av, men fisken vi fanget ble det laget sushi av!!

Processed with VSCO with q5 preset  Processed with VSCO with a6 preset


Processed with VSCO with a6 preset
Fisken vår!! Hahah
 

Processed with VSCO with q4 preset  Processed with VSCO with a6 preset


 Processed with VSCO with c4 preset
Tamami og en gutt som jobbet der.

Processed with VSCO with hb1 preset
Okei det ble litt mye bilder i dette punktet, men måtte bare vise dere konseptet til restauranten!

Ukens mat:
Denne uken har kollektivet munchet mye rart! Haha. Kan jeg si japansk godteri? Burde kanskje slenge meg på «youtubevideo med godterismaking fra Japan» :) neida, hehehiho. 

Mtp på forrige punkt, burde jeg kanskje ha skrevet egen-fisket sushi fra en fancy restaurant..  Det var et sinnsykt kult konsept, men ingenting slår norsk fisk! Mange som spør om jeg spiser mye sushi her nede, så langt må jeg skuffe med å si nei.. Her er sushi hverdagskost, man kan få kjøpt like god sushi i ferskvaredisken i matbutikker, som på restauranter i Norge! Har derfor ikke prioritert å komme meg til en sassy sushi restaurant enda!  Det skjer nok når vi drar til Tokyo! (hvor mange venner ler av jeg brukte ordet «sassy» nå?).

Ukens obsession:
Helt klart ristet brød med smør og nutella!! Mmmm

Ukens lættis:
Ene roomien min og jeg - som jeg klikker veldig godt med, har funnet ut at vi seriøst har «identisk» smak på gutter! Hver gang gjengen har snakket om gutter vi var ute med eller fra skolen, så tenker vi alltid på samme gutt! Viste til og med bilder av noen kompiser fra hjemme, og hun pekte ut mine favoritter???? Haha dette er sykt teit, hade. 

Må også ta med denne........

Hold kjeft tinder! Har jo slått av alle varsler?? Jaada *du kan jo bare slette den??*, men det er jo ikke gøy:)) Cool å være poppis i Japan da:D (håper dere forstår sarkasmen min nå).

Ukens klums:
Denne må jo gå til meg selv når iPhonen min falt ut av lommen min og knuste.....


Processed with VSCO with c1 preset    Processed with VSCO with a6 preset
(hvorfor har jeg skygge på bena..)

Ukens flause:
Kaanskje når jeg var på et kjøpesenter litt unna skolen i fritimen, og bussen jeg skulle ta tilbake for å rekke en forelesning var for sen, så jeg skulket den timen istedenfor å komme for sent inn, hehe. Greien var at faget jeg skulle ha etterpå er med samme professor, så når jeg kom til siste forelesning spurte hun meg med en gang «are you okay???» imens jeg kommer valsende inn med shoppingposer:)) Litt pinlig må jeg si, og dust! Mamma og pappa, hvis dere leser dette..... har shoppestopp nå......

 

Det var det for denne uken! Følg med videre for å se bilder fra Nara og bambi-parken++. 

❤️ Ogsåå, lik/følg meg på min facebook-side for updates! http://facebook.com/julietfm.blogg/ ❤️

 

 

 

xxx Juliet

sunnivaccskaug

01.10.2017 kl. 16:07
Så fine bilder! <3

Juliet Marthinsen

02.10.2017 kl. 02:38
sunnivaccskaug: Tusen takk!

Anna

01.10.2017 kl. 20:04
Love your pictures! Can you plz start writing in English? :))

Juliet Marthinsen

02.10.2017 kl. 02:41
Anna: Thank you!! I actually have a translation button under my profile picture on the blog! But I will def consider it!
 • Juliet Marthinsen

  Bergen ❤️ - atm på siste semester av bachelor i Markedsføringsledelse.


  KONTAKT


  julietmarthinsen@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no