hits
 • 04.10.2017 kl. 10:30

DETTE MED «LIKES» PÅ SOSIALE MEDIER...

07:40 japansk tid
Hallaa!

Dette er litt overfladisk, men jeg vil allikevel snakke om det! Forleden dag testet jeg ut promotering på instagram, etter at jeg la ut et bilde fra «Deer Parken» i Nara. Dette med hensikt om å eksponere bloggen mer, ikke sant. I dag kan man jo velge hvilken målgruppe man vil nå ut til på ulike sosiale plattformer, ut ifra demografi, så jeg plukket ut noen land, interesser og aldersgrupper. Og ja, responsen ble overraskende bra synes jeg! Men det er rart med det, som jeg sa til en god venninne av meg «Jeg får ikke like mye respons fra kjente nå, som da jeg akkurat hadde begynt å blogge, og det suger for det går på motivasjonen» (dere som holder det gående vet hvem dere er, hiho❤️). Greit nok, hensikten var å eksponere bloggen, men jeg innså fort hvor lite «likes» på sosiale medier fra fremmede betyr for meg, fremfor når jeg får tilbakemeldinger fra nære og kjære! Hallooo, er dere lei meg allerede? Hahah, ja kanskje noen:S  Er uansett veldig glad for at jeg fikk en liten «awakening» hvis jeg kan si det slik! 


PS: Setter selvfølgelig veldig pris på feedback om bildene jeg legger ut, innholdet på bloggen, hvis jeg inspirer noen osv, uavhengig av hvem du er! Men utenom det .....😐 Haha, misforstå meg rett, jeg er jo klar av at sosiale medier som regel er en illusjon av virkeligheten! Man skal ikke ta alt man ser og leser for god fisk, vet dere - og det har jeg forresten skrevet et mer utdypende innlegg om! Gleder meg til å dele det, må bare finne et bra tidspunkt, hoho. 


Det er onsdag morgen her nå imens jeg skriver, og jeg skal straks gå til my beloved bike og stikke til skolen! Var egentlig ikke så mye mer jeg ville si! Haha. Sov god til alle hjemme! ❤️
 

    

 

xxx Juliet

 • Juliet Marthinsen

  Bergen ❤️ - atm på siste semester av bachelor i Markedsføringsledelse.


  KONTAKT


  julietmarthinsen@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no